pnl fata mare
PNL fata mare cu onoarea nerecuperata..

PNL fata mare dar fara onoare. Mie asa imi pare. Ce a mai ramas din partidul istoric PNL? Imediat dupa revolutie PNL si-a imaginat ca poate invia din propria cenusa ca pasarea Phoenix dar am ajuns in anul 2016 si probabil urmeaza un nou moment de rascruce.

Sa porti in continuare numele fostului partid istoric mi se pare o adevarata impertinenta , e ca si cand te dai fata mare la nunta dar mirele de fapt nu stie ca pana si in noapte nuntii l-ai inselat cu cavalerul de onoare si prietenii acestuia.

Dupa ce liberalii s-au reconstituit ingloband binenteles fosti membri ai partidului comunist, pentru ca dupa 45 de ani de comunism nu au mai ramas decat cativa fosti membri in viata, s-au si despartit in diverse PeLe-uri, aripi si alte variatiuni pe aceeasi tema.

Ba au fost in alianta cu partide de dreapta, ba cu partide de stanga pana au decis ca partidul poate fi „vandut”. Caci daca te manjesti cu rahat..vei mirosi ca atare. Si chiar daca vrei tu sa crezi ca ai culoarea galbena…ei bine,nu..Nu a iesit galben. Din afara tot portocaliu se vede.

PNL a ajuns la cel mai jos al sau ca partid. De fapt PNL nu mai e PNL. Nu poti sa fii Partidul National Liberal si tu sa fii membru al popularilor europeni.

Si apoi sa ai doi conducatori de genul Gorghiu Blaga care arata ca Tociu si Palade dar totalmente lipsiti de umor e iarasi dezonorant.

Sa nu poti tu sa iti numesti tu un candidat la primaria Bucurestiului. Aici desigur ca actioneaza si frica politicienilor de a mai iesi in fata preferand mai degraba imunitatea parlamentara.

Comedia erorilor a inceput cu Predoiu, a continuat cu Busoi,Orban si nu pare a se termina nici cu Marian Munteanu. Cum te mai poti numi tu partid istoric cand ajungi sa aduci un candidat din afara partidului? A, daca era ales un candidat in urma unei aliante sa zicem ca ar fi fost acceptabil. De atfel si pentru presedintie au urmat oarecum acelasi tipar Iohannis practic neindeplinind conditiile unei candidaturi conform statutului PNL. Noroc cu ura oamenilor fata de Ponta.

Urmatorii pasi firesti, in opinia mea, sunt disolutia PNL asa cum exista el acum si spargerea in diverse alte grupari. Posibil reinfiintarea PDL..etc. Multi probabil se vor ducele inapoi in bratele matrozului, multi se vor duce in bratele Monicai Macovei..in functie de interese.

Si lucrurile probabil se vor intampla rapid pentru ca masa membrilor de partid va fi furioasa pe liderii lor daca pierd in conditiile in care PSD acum este un partid slab cu un lider lipsit de carisma.

Nu vreau sa ma pun in pielea membrilor de partid care sunt ca niste nuntasi la o nunta dintre o pretinsa fata mare, cunoscuta de toti baietii din sat, si  noul popa din sat…Ramane de vazut daca vor arata sau nu cearceaful dupa noaptea nuntii..

Opinie
Breaking News! Audio! Cum a fost hartuita familia Codrutei!

Breaking news mai mult sau mai putin. Am aflat ca familia Codrutei a fost hartuita telefonic si in alte moduri. Ce am mai aflat? Ca de fapt DIICOT si SRI au fost cei care au dus la descoperirea acestui caz ci avem chiar un denuntator in persoana tatului sefei DNA.

Mai jos e probabil modul in care decurgea hartuiala telefonica..

https://www.youtube.com/watch?v=fY2Q6-5sTCg

FUN