leu
Leu

Leu Doisprezece august – Ziua conventiei

Leu Doisprezece august – Ziua conventiei

Cei nascuti pe 12 august sunt pastratori ai traditiei si intentioneaza sa se afirme intr-un domeniu de expertiza propriu. Ei au sarcina de a pastra intelepciunea batranilor, legile si tehnicile esentiale ce implica stapanirea meseriei pe care o practica. Nativii mai evoluati recunosc meritele catorva generatii, dar vor fi permanent infometati de noi informatii de actualitate. Ei nu vor pregeta sa faca uz de orice modalitati sau orice sacrificii pentru a capata aceste informatii. Aceasta cunoastere, ce reprezinta pentru ei puterea, este clar evidentiata in atitudinea si stilul lor de viata.

De asemenea, nativii zilei de 12 august sunt constienti de puterea inerenta a regulilor si legilor atemporale. Doar anumite tipuri ale nativilor zilei, mai putin evoluate, insista cu incapatanare sa urmeze traditia orbeste. Nativii zilei de 12 august, ce sunt mai evoluati, construiesc pe baza traditiei si culturii pentru a deschide drumuri, pentru a inova, a aduce imbunatatiri tehnice si pentru a progresa. Pentru ei, traditia este o entitate vie. Traieste in ei insisi si in munca lor. Desi intruchipeaza acordul, ei nu trebuie sa abordeze latura de conservatori sau reactionari. Cei nascuti astazi stiu ca prin intelegerea istoriei, ritualului, radacinilor familiei si traditiei culturale au posibilitatea de a alege, de a pastra ce este dezirabil si de a renunta la ce nu este. Ignoranta te condamna sa repeti aceeasi greseala.

Vietile nativilor zilei de 12 august sunt adesea frenetice. Atrasi incontestabil de situatiile precare, energia lor poate fi usor dezechilibrata. Astfel, ei risca o cadere din punct de vedere al sanatatii sau chiar epuizarea celorlalti, in special a barbatilor, familiei si prietenilor. Colegii lor pot incepe sa deteste infaibilitatea pe care si-au asumat-o. Cei nascuti astazi pot avea mai mult succes in munca in cazul in care isi diminueaza tendintele tiranice ale personalitatilor lor. Multi dintre cei nascuti astazi devin mai putin distanti si renunta la ierarhia valorilor in ceea ce ii priveste pe oameni. Acest lucru va reprezenta un pas in evolutia lor spre valori spirituale mai inalte si spre umanitatea adevarata. Termenii de evaluare trebuie sa fie in mod special examinati cu atentie de catre ei si redefiniti periodic intr-o noua lumina sau aruncati in intregime.

SFATURI: Coboara din cand in cand din turnul tau de fildes si amesteca-te cu semenii tai. Invata sa imparti si sa accepti si, cel mai important, sa te relaxezi, sa razi si sa te distrezi. Fii constient de puterea dezaprobarii tale.

PUNCTE FORTE:

Cunoscator

Credincios

Serios

PUNCTE SLABE:

Tiranic

Superior

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.