Capricorn
Capricorn

Capricorn Douazeci si opt decembrie – Ziua sofisticatului simplu

Capricorn Douazeci si opt decembrie – Ziua sofisticatului simplu

Persoanele nascute pe 28 decembrie sunt capabile sa angajeze o energie directa, solida in eforturile pe care le intreprind si vor face acest lucru intr-o maniera eleganta. Aceasta complexitate este bazata pe o asigurare absoluta a ceea ce sunt si ceea ce pot realiza. Adesea ei sunt capabili sa construiasca un mediu al copilariei care, chiar daca nu este interesant, le confera stabilitatea de care au nevoie pentru a-si intemeia o cariera si eventual pentru a-si crea unitate in propria familie. Intr-adevar, cei nascuti astazi isi uita rareori radacinile sau fac un efort pentru a le acoperi.

 

Nativii zilei de 28 decembrie sunt muncitori impatimiti. Seriosi in ceea ce fac, ei refuza sa fie abatuti din drum de atitudini frivole. Desi le place sa se distreze, ei stiu cand sa traga linie (de obicei, in punctul in care activitatea lor profesionala incepe sa aiba de suferit). Nativii zilei de 28 decembrie au energie din abundenta, dar de obicei trebuie sa o concentreze intr-o singura directie pentru un maximum de eficienta. Ei sufera, in cadrul muncii, daca trebuie sa se ocupe de lucruri marunte si vor incerca sa preia cat mai multe proiecte. Trebuie sa se fereasca in special sa nu fie prea indrazneti.

 

Un alt punct slab al nativilor zilei de 28 decembrie este incapacitatea de a se confrunta cu probleme serioase. Deoarece isi vad vietile in termeni clar definiti si simt ca sunt pregatiti pentru orice eventualitati, ei pot deveni tulburati si nefericiti cand opozitia repetata si neasteptata apare in planul vietilor lor. In cazul rivalilor, competitorilor sau dusmanilor aprigi, cei nascuti pe 28 decembrie nu se gandesc suficient la motivatiile oponentilor lor, concentrandu-se pe activitatea lor proprie. Astfel, ei le exclud pe toate celelalte.

 

Cei nascuti astazi trebuie sa fie extrem de precauti cu impresia ca ei stiu totul mult mai bine si au raspuns la toate. Sa invete sa permita celorlalti sa se remarce, demonstrand un real interes in conceptiile si opiniile celorlalti, este crucial pentru a fi placuti. Capacitatea de a arata ca au nevoie de ajutor si solicitarea lui ocazionala in termeni simpli permit celorlalti sa se apropie mai mult de ei.

 

Astfel, mare parte din ceea ce asigura succesul in carierele nativilor zilei de 28 decembrie poate actiona impotriva lor in viata personala. Multi oameni vor fi atrasi de calitatile lor stabile si competente, dar pentru motive gresite, iar cei nascuti astazi pot sfarsi prin a avea parteneri care fie ii admira, fie ii invidieaza si le seaca toate energiile. Asadar, nativii care gasesc un partener cu care se pot alia la un nivel egal sunt binecuvantati.

 

Nativilor zilei de 28 decembrie le place sa fie apreciati si pot suferi profund daca aptitudinile lor trec neobservate. Sa invete sa impartaseasca experientele comune, sa stabileasca prietenii solide si sa se coboare de pe piedestal renuntand la ideile neobisnuite despre ei insisi, toate acestea pot contribui la crearea sentimentului de fericire si iubire.

 

SFATURI: Evita sa oscilezi intre veneratie si superioritate. Tinde sa interactionezi la un nivel egal. Fa-ti timp sa te explici si sa fii convingator. Asculta obiectiile si fa ceva in acest sens.

 

PUNCTE FORTE:

Increzator

Sofisticat

Dependent

 

PUNCTE SLABE:

Arogant

Distant

Singuratic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.