Capricorn
Capricorn

Capricorn Douazeci si noua decembrie – Ziua superioritatii

Capricorn Douazeci si noua decembrie – Ziua superioritatii

Persoanele nascute pe 29 decembrie sunt adesea destinate sa joace un rol de conducere in viata. Chiar daca doresc sau nu sa fie sefi, ei sunt alesi de soarta sa ocupe pozitii de raspundere. Nativii care sunt potriviti pentru roluri de conducatori pot opera in posturi executive an de an intr-o maniera constanta. Cei care nu au astfel de veleitati pot gasi intr-o buna zi postul ocupat si pot fi abandonati intr-un mod lipsit de curtoazie.

 

Trebuie accentuat faptul ca nativii zilei de 29 decembrie nu sunt ambitiosi in general, dar au un talent de a fi in locul potrivit, la momemtul potrivit. Problema pe care ei o au de obicei intervine atunci cand doresc sa accepte oportunitatile oferite. Pentru a face asemenea alegeri, va trebui sa isi dedice timp pentru a se intelege mai bine pe ei insisi si pentru a-si evalua mult mai realist adevaratele talente si abilitati.

 

Anumiti nativi ai zilei de 29 decembrie se pot simti mult mai comfortabil atunci cand joaca un rol de sustinator in viata, insa, atunci cand sunt in preajma unei surse de putere. Asemenea nativi ai zilei au abilitatea de a se potrivi in munca si activitatile sociale si actioneaza corect din punct de vedere politic. Este crucial ca ei sa cultive tactul si diplomatia. Totusi, asemenea calitati nu vin de la sine in cazul celor nascuti in aceasta zi. In plus, nativii zilei de 29 decembrie trebuie sa se fereasca sa nu atraga suspiciunile celorlalti prin comportamente inadecvate, pe care ei nu le-au abordat niciodata. Vulnerabilitatea lor in acest domeniu poate deriva din propria greseala sau chiar aroganta. Cei nascuti in aceasta zi trebuie sa fie siguri de motivele lor inainte de a actiona si sa nu permita respectivelor actiuni sa le directioneze cursul.

 

Nativii zilei de 29 decembrie nu simtul umorului prea bine dezvoltat si de aceea nu este intotdeauna remarcat sau apreciat. Ei pot lasa impresia de a fi exagerat de seriosi, dar de fapt sunt ironici. Cand cei nascuti astazi aleg sa-si exercite talentul lor de comunicare, ei pot subjuga auditoriul, fie ca este vorba de familie, prieteni sau un grup mai vast de ascultatori. Este posibil ca prezenta lor fizica sau sonoritatea vocii lor sa fie factorul care atrage atentia asupra lor. Multi dintre cei nascuti in aceasta zi au o agresivitate suprimata, dar cu potential de manifestare care ii face pe ceilalti sa sesizeze un amestec de frica si fascinatie.

 

Cea mai mare provocare a nativilor zilei de 29 decembrie este pur si simplu sa traiasca in conformitate cu pozitia de superioritate din cadrul familiei lor, cercului social si domeniului lor de activitate. Totusi, ei trebuie sa evite sa se inchida in notiuni fixe referitoare la cum ar putea sa functioneze in asemenea roluri. Niciodata nu vor exclude posibilitatea de a putea, intr-o buna zi, sa isi doreasca sa renunte la responsabilitate.

 

SFATURI: Ai curajul sa conduci, dar in acelasi timp recunoaste-ti greselile. Renunta cand este cazul si apoi ia-o de la capat daca este necesar. Profita de oportunitatile care ti-au fost oferite in conformitate cu potentialul tau.

 

PUNCTE FORTE:

Interesant

Comunicativ

Autoritar

 

PUNCTE SLABE:

Inconstient

Neatent

Lipsit de diplomatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.