balanta
Balanta

Balanta Intai octombrie – Ziua cetateanului de frunte

Balanta Intai octombrie – Ziua cetateanului de frunte

Nativii zilei de 1 octombrie pot ajunge in cele mai inalte pozitii profesionale, sociale sau familiale. In general, ascensiunea nu se datoreaza eforturilor exagerate si agresivitatii. De cele mai multe ori, reusita este rezultatul aplicarii perceptiilor si conceptiilor de prespectiva pe care le au nativii. Cei din jur recunosc in mod instinctiv calitatile exceptionale ale celor nascuti in aceasta zi. Uneori se va pune problema daca nativii au cu adevarat tarie de caracter. Intr-adevar, faptul ca ocupa o pozitie importanta poate fi extrem de solicitant pentru ei, mai ales din punct de vedere psihologic si le va fi destul de greu sa suporte aceasta presiune.

 

De cele mai multe ori, problemele pe care le intalnesc nativii au ca element comun cariera. De exemplu, vor lupta multi ani pentru a ajunge intr-o anume pozitie sociala, insa odata ce au ajuns acolo vor realiza ca nu este ceea ce si-au dorit. Acest lucru se datoreaza faptului ca nativii sunt prea seriosi si nu stiu cum sa se bucure de o reusita. Intr-adevar, s-ar putea sa fie foarte preocupati de problemele pe care le au la locul de munca si de felul in care se pot rezolva aceste probleme. In plus, vor intampina probleme si din cauza tendintelor perfectioniste si din cauza dificultatii de a lasa lucrurile asa cum sunt. In ciuda obstacolelor pe care le vor intalni, nativii vor demonstra ca au o mare capacitate de a invata si de a face progrese in evolutia personala.

 

In ceea ce priveste relatiile interpersonale, nativii acestei zile vor cauta sa aiba legaturi cu oameni care sunt foarte capabili si hotarati, dar care de obicei nu au obiective personale inalte. Ei vor cauta compania persoanelor care le pot oferi ajutorul si care le pot intelege nevoile. Suportul emotional pe care il ofera asemenea persoane nativilor are o importanta cruciala pentru o reusita completa.

 

In general, persoanele nascute pe data de 1 octombrie sunt destul de ciudate. Ele actioneaza intr-un mod specific lor, iar rezultatele pe care le obtin sunt de cele mai multe ori impresionante. Din acest motiv, nativii vor fi luati in serios si in cele din urma vor ajunge sa fie inconjurati de admiratori. Poate fi o priveliste destul de ciudata atunci cand nativii sunt vazuti muncind si chiar cand sunt vazuti intr-o fotografie cu colegii de serviciu. De cele mai multe ori, vor da impresia ca nu acela este locul lor si ca nu au ce cauta acolo. Intr-adevar, sunt practicanti atipici ai profesiei lor. Sunt considerati neobisnuiti mai ales din cauza metodelor neortodoxe de a actiona si din cauza filozofiei legate de munca. Spre disconfortul lor, vor fi tinta multor critici datorita modului exculsivist de a privi lucrurile.

 

Cei mai multi dintre nativii acestei zile invata tot ceea ce stiu din experientele pe care le au si nu in urma absolvirii unor cursuri. Nu poate fi reprosat nimic profesionalismului lor. In general, par a fi foarte cizelati, cinstiti si increzatori in propriile puteri, dar mai mult decat oricine altcineva vor arata ca au demnitate. Chiar daca poate dura multi ani, nativii ii cuceresc pe ceilalti prin dragostea si respectul pe care le ofera. Toata lumea le va simti lipsa atunci cand vor pleca dintr-un anume loc. Vor fi cautati chiar si de acele persoane cu care nu prea au avut multe legaturi.

 

SFATURI: Incearca sa faci eforturi mai substantiale. Renunta la o parte din temerile si preocuparile inutile. Evita sa crezi profetiile referitoare la succesul pe care il vei avea. Invata sa fii mai responsabil.

 

PUNCTE FORTE:  Unic Dedicat Demn

PUNCTE SLABE:  Predispus la crize Nehotarat Distant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.