alifie
Politica

Doua abordari,poate chiar trei

Abordari in presa ultimelor zile privind scandalul M.Basescu-B.Mondialul din perspective diferite.

Unii marseaza pe probele devastatoare si pluseaza incercand sa stoarca cat mai multe concluzii poate unele care pot fi doar interpretari iar altii merg pe ideea ca probele sugereaza ca M.Basescu ar fi luat bani si isi incearca sa redirectioneze subiectul catre zona in care se intreaba de unde avea B.Mondialul banii pe care i-a dat lui M.Basescu.

Ambele parti sunt de inteles pentru ca fiicare are un alt interes.Prima profita la maxim in a da in tinta finala care e Basescu Traian iar cealalta parte incearca sa ridice baricade pentru a-l apara pe acesta din urma.

Care sunt partile?Pe de o parte Antenele,Romania TV si celelalte trusturi de presa ce sustin puterea guvernamentala si parlamentare iar de cealalta parte B1,Hotnews,EVZ si vesnica oscilanta Realitatea TV.Romania Libera isi mentine inca linia basista desi patronul lor e la racoare.

Ce ma distreaza la Hotnews este modul in care obisnuieste sa sublinieze prin ingrosare paragrafele care scot in evidenta „nevinovatia” lui Zeus Traian.Desigur..in opinia lor.

Eu personal constat niste lucruri legate specific de acest caz:

  • probele sunt mai mult decat concludente in sensul ca M.Basescu a luat bani si ca spune cu gura lui ca a incercat sa influenteze justitia
  • e clar ca familia Basescu a fost in relatie cu familia lui B.Mondialul si avut avantaje de la acestia:bani (mita)+voturi
  • alianta dintre familia Basescu si cea a modialului s-a produs in ciuda faptului ca presedintele a fost informa de servicii cu privire la activitatea infractionala a acestuia.
  • ca basescu stia de un despre santaj si dupa o zis a sustinut ca nu stia si nu a fost informat.de ce nu ma mira?!

Mai sunt si multe alte aspecte care ar pute fi mentionate…dar o lasam pe alta data..

Daca va plac articolele nu uitati sa dati un like aici si share. Citeste si da mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.