Point and Shoot Tinteste si Trage
Opinie

Point and Shoot Tinteste si Trage

Point and Shoot este titlul unui documentar pe care el il gasesc extrem de interesant. Sunt doua cai pe care putem sa ne concentram atunci cand urmarim acest documentar.

Una ar fi istoria lui Matthew van Dyke un tanar fost jurnalist care isi cauta un nou sens al vietii si alta ar fi pista evolutiei lucrurilor in tarile arabe din Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

Matthew van Dyke este un fost jurnalist care la un moment dat a decis ca trebuie sa faca altceva cu viata lui…Asa cum veti putea vedea in documentar, si-a cumparat o motocicleta si a apucat-o pe un nou drum.

CITESTE SI „VANATOARE DE TERORISTI ISIS

De la viata dominata de OCD (Obsesive Compulsive Disorder), obisnuit sa fie servit de familie si prietena la viata pe motocicleta si momentele in care e lipsit de cele mai elementare norme de igiena e doar un pas.

Apoi as vrea sa urmariti cu atentie secventele de razboi in care este implicat, in special cele din Libia, si sa-mi spuneti ce parere aveti despre dotarea rebelilor libieni vizavi de asa zisa neimplicare a Statelor Unite sau a celorlalate forte din UE.

Vizionare placut! Astept comentarii!

Ah, si inca ceva. Nu uita sa dai like paginii de facebook eljijinews AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.