ASTA INSEAMNA SA FII DUS (VIDEO)

DUS? Fara tigle pe casa? Personajul din clipul de mai jos imi pune o multime de intrebari la care nu cred ca voi avea raspuns prea curand.

In primul rand, cum a putut sa ajunga candidatul numarul 1 pe lista PDL la consiliul Primariei Municipiului Bucuresti.

Apoi, sa-mi fie iertat, cum a reusit aceasta fata sa termine Facultatea de Jurnalism? Si comunicare cica… ­čÖé Din ceea ce comunica ea eu nu inteleg absolut nimic. Doar cuvintele. Insailarea lor intr-o forma de monolog depaseste puterea mea de procesare. O fi timpul sa-mi fac un upgrade de procesor si memorie RAM?

Ori, daca cineva pricepe care e ideea discursului ei eu promit sa-mi fac un epilat inghinal. ­čÖé Asemenea lui Xamolxe sau a lui Decebal, ori Burebista..vedeti voi in clip despre cine mai pomeneste.

CITESTE SI „CANICULAR”

Pe scurt.Aceasta fata, care sper ca nu este fiinta multicelulara si se inmulteste ca atare, a fost numarul unu pe lista la ultimele alegeri locale in Bucuresti. Acest lucru s-a intamplat din dorinta Pedeleilor de a avea un simplu cetatean pe lista. Asa ca au organizat un concurs de proiecte. Ei bine, proiectul ei a castigat. Era vorba de plantat copaci.Caci ea tot de plantat copaci bate campii.

Ah, si mai bate campii despre comunicare. Or comunicare are trei elemente SIMPLE: emitator, canal, receptor. Adica de exemplu eu (emitator) iti transmit prin intermediul acestui (site) tie (receptor) un mesaj, o ideea. In general, ideea emisa de emitator nu ajunge niciodata 100% catre receptor. Problema in cazul ei e ca procentul este 0%.

Totusi, are o calitate. Poate fi cu mare usurinta un actor de stand-up comedy. Bine, e adevarat, unul de la care nu intelegi nimic dar razi de te prapadesti. Unul DUS

BRAVO PDL (PNL)

Acestea fiind zise, te invit sa urmaresti scurtul clip de mai jos:

One Comment

  1. Sofian Clement says:

    Ai un potential urias pentru a avea succes ACUM! Noi avem programul potrivit care sa te ajute sa deblochezi calea catre succesul dorit. Il oferim GRATUIT tuturor romanilor care stiu ca venitul lor poate sa creasca in masura in care intentioneaza sa-l faca sa creasca.

    Nu rata sansa de a te afla printre putinii romani care mai pot beneficia, inca, in mod GRATUIT de instruirea pe care o punem la dispozitie.Mentalitatea fiecaruia creaza gandurile, gandurile produc sentimentele, sentimentele produc actiuni, actiunile produc rezultate (Secretele mintii de milionar – T. Harv Eker) Trimite acum un mail in care sa ceri VREAU PROGRAMUL DE DEBLOCARE A SUCCESULUI. Adresa de mail este: ofertademuncadeacasa@gmail.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.